Disclaimers:
1. The views expressed in this blog are the author's own and do not necessarily reflect the official policy or position of the organization he works for.
2. This site uses cookies from Google and other third-party service providers to deliver its services, to personalize ads and to analyze traffic. Information about your use of this site is shared with Google and other third-party service providers. By using this site, you agree to its use of cookies.

Wednesday, July 22, 2009

Alphabetical Tagging

I have been tagged by Pawan! And this one seems rather interesting to me... based on alphabets. These are the rules:
  1. Link the person who tagged you.
  2. Post the rules on your blog.
  3. Share the ABCs of you.
  4. Tag 3 people at the end of your post by linking to their blogs.
  5. Let the 3 tagged people know that they have been tagged by leaving a comment on their website.
  6. Do not tag the same person repeatedly but try to tag different people, so that there is a big network of bloggers doing this tag!

ABC of my life:
1. A – Available/Single?
Ans: Single
2. B – Best friend?
Ans: Many good friends. Impossible to pinpoint a single one/two.
3. C – Cake or Pie?
Ans: Enough of both.
4. D – Drink of choice?
Ans: Well boiled milk with malai.
5. E – Essential item you use every day?
Ans: Cell phone, Go-gear.
6. F – Favorite color?
Ans: Blue
7. G – Gummy Bears Or Worms?
Ans: None
8. H – Hometown?
Ans: Kolkata
9. I – Indulgence?
Ans: Blogging at the moment. It varies over an extended period of time.
10. J – January or February?
Ans: February - this month has been quite lucky for me.
11. K – Kids & their names?
Ans: Haven't thought of marriage yet. Forget kids and their names.
12. L – Life is incomplete without?
Ans: Laughter and fun.
13. M – Marriage date?
Ans: No plans.
14. N – Number of siblings?
Ans: None.
15. O – Oranges or Apples?
Ans: Not very fond of either. But Apples hold a slight edge.
16. P – Phobias/Fears?
Ans: Fear darkness (and spirits).
17. Q – Quote for today?
Ans: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today"
18. R – Reason to smile?
Ans: I thought who penned this question. Laughing gas would be an appropriate answer.
19. S – Season?
Ans: Winter.
20. T – Tag 3 People?
Ans: I shall do this at the end.
21. U – Unknown fact about me?
Ans: Unknown to me.
22. V – Vegetable you don't like?
Ans: Banana curries.
23. W – Worst habit?
Ans: Pointing out others' flaws and distributing wisdom to all and sundry.
24. X – X-rays you've had?
Ans: 3 teeth X-rays, 2 finger X-rays.
25. Y – Your favorite food?
Ans: Many. Includes Muri Ghonto, Pizza, Alu dam, Chaat, Rabri, Misti doi, Rasa Malai... the list is endless...
26. Z – Zodiac sign?
Ans: Libra.

Now as per the rules, I am supposed to tag three bloggers. This time I am tagging three girls whom I have never tagged before. Here they are:

Image source: http://www.missscott.co.uk

14 comments:

Fantasies of a Lifetime said...

hey , thanks for the tag , will do it soon :D :D . . .

Ashwathy said...

hmm... that's an interesting tag! will get around to it asap! :-)

Chiranjib said...

@ Fantasies of a Lifetime
Thanks, let me know when you are through... :D

@ Ashwathy
Thank you so much... :D

preposterous girl said...

Hi Chiranjib..
Thanks and sorry now reaaaasons for both..
Thanks - 4 tagging me.A wonderful tag and u chose me when u had to choose just 3 and I'm sure u had ample choice.I'll definitely do this after the exams.

Sorry - coz off-late I was unable to be here at ur blog to comment and express.But trust me I'll compensate the time loss after the exams :D :D
And sorry also 4 delay in completeing ur tag..

preposterous girl said...

And I forgot to add that ur blog is looking quite neat now :) and this preview widget is nice.I've seen this in wordpress blogs only.Good that even blogger users can enjoy :)
And one more thing U had ur tag line Blah blah , I think.y u changed that? this one is also good, but that was unique :D

Chiranjib said...

@ preposterous girl
Hey, don't say 'sorry'. Come on! I know that exams are tough and you MUST devote all your attention to them. Blogging and commenting (and tagging) can wait.. Take care. :D

Chiranjib said...

@ preposterous girl (for the 2nd comment)

Thanks :) Yes, I had been thinking a lot on how to change it! So finally, it seems okay! The preview widget is from 'snapshots', even you can deploy it. 'Blah blah blah...' was good, definitely so, but was not unique. There were hundreds of blogs with similar taglines and my blog felt lost in the crowd. So, changed it! Glad that people have liked this one as well! :D

preposterous girl said...

Oh Ok.. amy be then I have not seen any blog with that tag line.so I thought thats unique..
Anyways tc ! :)

Ashwathy said...

right... i m first to do it i guess... :-)
here it is

http://thatslifemyfriend.blogspot.com/2009/07/alphabet-tag.html

Chiranjib said...

@Ashwathy
Hey thanks! :D :D :D

pawan said...

Excellent one man!
I'll be sure to tag you back again!

Chiranjib said...

@pawan

any time man! :D

vimmuuu said...

So you are the one whos responsible, huh? for what??? Ashwathy tagged me !!!!!!

23. Now thats my worst fear. Someone finding faults with me. I better be decent here from now on !

Chiranjib said...

@vimmuuu
hehehehe.. :D
Ya, man... I am the one spreading it!

And you rather be careful! *huhahahaha (evil laugh)*